Întâmplarea face ca noi chiar ne-am cunoscut „la cafea”

 
 
 
 

Pentru mine, cafeaua de dimineață e sfântă. Motiv pentru care în fiecare zi, înainte de a merge la birou, mă opresc la cafeneaua de pe drum pentru a-mi începe dimineața cu dreptul. Întâmplarea face că iubirea mea pentru cafea a fost răsplătită tocmai cu o cafenea de specialitate chiar pe drumul meu de acasă spre lucru, care mai și servea cafea to go. Ce mod mai bun de a începe o zi de lucru decât cu o cafea single origin fierbinte în mână (poate din Etiopia, poate din Ecuador, în funcție de specialitatea zilei)?Nu la scurt timp după deschiderea cafenelei, am început să observ că nu sunt singura clientă fidelă, prezentă aici aproape în fiecare dimineață. El… era și el aproape în fiecare dimineață acolo. Se întămpla să îl văd înăuntru, așteptându-și comanda, sau tocmai plecând. Acum știu că și el mă observase încă de pe atunci.Într-o luni m-am străduit să ajung puțin mai devreme decât de obicei, stiind că începuturile de săptămână sunt mai aglomerate.

Adevăratul clasic
al Alpilor austrieci.

 

Numai văcuțe
fericite!

Cum se naște un lapte condensat premium? Din lapte de cea mai înaltă calitate, desigur.

Iar cel mai gustos lapte? Din văcuțe fericite, evident. Iar dacă ele mai și cresc pe superbele pășuni din Alpi, înconjurate de natură și fermieri prietenoși și atenți, rezultatul nu poate fi decât unul absolut delicios. De aceea pentru noi, bunăstarea văcuțelor care produc laptele Maresi este esențială.

Fără aditivi,
doar bunătățuri!

Noi nu ne mulțumim ca laptele să fie doar bun. Gustul delicios și textura cremoasă nu sunt destul pentru a creea un produs premium. După noi, un lapte condensat perfect trebuie să fie pur și natural, fără conservanți, aditivi sau organisme modificate genetic. Iar laptele Maresi e exact așa. Pur.

 
 

Ce-i mai bun din
Alpii austrieci

În final, calitatea înseamnă totul.

Calitatea îți face diminetile mai plăcute printr-o cafea îmbogățită cu lapte condensat. Calitatea îți face serile mai relaxante printr-un ceai îndulcit (tot) cu lapte condensat. Calitatea îți face viața mai frumoasă, prin deserturi mai cremoase și mai intense datorită (ai ghicit!) laptelui condensat. Până la urmă, nu suntem cel mai renumit brand de lapte condensat degeaba.