Întâmplarea face ca noi chiar ne-am cunoscut „la cafea”

 
 
 
 

Pentru mine, cafeaua de dimineață e sfântă. Motiv pentru care în fiecare zi, înainte de a merge la birou, mă opresc la cafeneaua de pe drum pentru a-mi începe dimineața cu dreptul. Întâmplarea face că iubirea mea pentru cafea a fost răsplătită tocmai cu o cafenea de specialitate chiar pe drumul meu de acasă spre lucru, care mai și servea cafea to go. Ce mod mai bun de a începe o zi de lucru decât cu o cafea single origin fierbinte în mână (poate din Etiopia, poate din Ecuador, în funcție de specialitatea zilei)?Nu la scurt timp după deschiderea cafenelei, am început să observ că nu sunt singura clientă fidelă, prezentă aici aproape în fiecare dimineață. El… era și el aproape în fiecare dimineață acolo. Se întămpla să îl văd înăuntru, așteptându-și comanda, sau tocmai plecând. Acum știu că și el mă observase încă de pe atunci.Într-o luni m-am străduit să ajung puțin mai devreme decât de obicei, stiind că începuturile de săptămână sunt mai aglomerate.

 
 

Vezi regulament concurs.

Pentru că
poveștile frumoase
merită ecranizate.

Probabil toate poveștile de dragoste încep la o cafea. Vrem să auzim și povestea ta! Așa că, povestește-ne despre cum v-ați cunoscut, indiferent unde s-a întâmplat, iar noi, ÎN PREMIERĂ, vă facem vedete în propriul vostru film de scurt metraj cu ecranizarea poveștii voastre de dragoste.

Fii vedeta propriei tale povești de dragoste!

Încarcă povestea ta până la data de 30 aprilie.

Încarcă povestea ta
Vezi video campanie

Ce ai de făcut?

Încarcă pe site-ul laptemaresi.ro o poveste cu modul romantic în care v-ați cunoscut, folosind hashtag-ul #LapteMaresiLoveStory și o poză cu voi. Da, e atât de simplu! Mai departe intră în scenă juriul, care va delibera care dintre povești este cea mai demnă de o ecranizare ca la Hollywood, cu voi în roluri principale.

Cu alte cuvinte, pentru a participa la concurs trebuie să:

Încarci povestea voastră pe laptemaresi.ro

Să folosești hashtag-ul #LapteMaresiLoveStory

Postarea trebuie să conțină o poză cu voi

Dacă vrei, poți să-i dai un share poveștii și pe Facebook! Dacă tot ești pe cale să devii vedetă, sigur nu te deranjează puțină vizibilitate. Și, cine știe, poate îți aduce și câteva puncte în plus.

Ce se întâmplă mai departe?

 

1. Povestea ta ajunge în fața unui juriu care o va analiza cu atenție.

2. Dacă povestea ta ne emoționează până la lacrimi, ne face să zâmbim cu gura până la urechi sau e super originală, poate fi cea câștigătoare.

3. Felicitări, urmează să devii vedetă!

4. Noi trimitem la tine o echipă de profesioniști care să vă pregătească pe amândoi pentru a deveni vedete.

 

5. Veți participa la traininguri de actorie, organizate special pentru voi.

6. Veți lua parte la filmarea scurtmetrajului în care veți juca rolurile principale.

7. Veți fi starurile propriului vostru film și veți apărea pe afișul de promovare a acestuia, ca personaje principale.

8. Veți participa, împreună cu familia și prietenii voștri, la premiera oficială a filmului vostru, ecranizat într-o sală de cinema cu public.

9. Veți fi tratați ca niște vedete de Hollywood în timpul întregului proces.

10. Toate costurile vor fi suportate de noi.

Citește alte povești participante