Întâmplarea face ca noi chiar ne-am cunoscut „la cafea”

 
 
 
 

Pentru mine, cafeaua de dimineață e sfântă. Motiv pentru care în fiecare zi, înainte de a merge la birou, mă opresc la cafeneaua de pe drum pentru a-mi începe dimineața cu dreptul. Întâmplarea face că iubirea mea pentru cafea a fost răsplătită tocmai cu o cafenea de specialitate chiar pe drumul meu de acasă spre lucru, care mai și servea cafea to go. Ce mod mai bun de a începe o zi de lucru decât cu o cafea single origin fierbinte în mână (poate din Etiopia, poate din Ecuador, în funcție de specialitatea zilei)?Nu la scurt timp după deschiderea cafenelei, am început să observ că nu sunt singura clientă fidelă, prezentă aici aproape în fiecare dimineață. El… era și el aproape în fiecare dimineață acolo. Se întămpla să îl văd înăuntru, așteptându-și comanda, sau tocmai plecând. Acum știu că și el mă observase încă de pe atunci.Într-o luni m-am străduit să ajung puțin mai devreme decât de obicei, stiind că începuturile de săptămână sunt mai aglomerate.

 
 

Vezi regulament concurs.

Câteva sute de
povești mai târziu,
a venit și momentul
mult așteptat!

Momentul în care facem cunoștință cu cei doi îndrăgostiți care vor deveni staruri în propria poveste de dragoste, ecranizată la cinema.

Cine sunt ei?

Câștigătorii Lapte Maresi Love Story, cei a căror poveste a impresionat juriul prin originalitatea ei și a căror dragoste o vom afișa în stil mare, sunt:


Răzvan și Ruxandra

Felicitări câștigătorilor și mulțumim că ne-ați arătat că atunci când iubești pe cineva la fel de mult cum cafeaua iubește Laptele Maresi, poți trece peste orice greutate.


13 Septembrie - o zi norocoasa

Se spune ca cele mai bune lucruri se întâmpla când te aștepți mai puțin. Ei bine așa a fost și in cazul nostru.

09.09.2016 Vineri
Am ajuns in Timisoara după 12 ore de mers cu trenul pentru ultima zi de înscrieri la facultate. Nu îmi doream sa fiu acolo. Bucureștiul părea o varianta mult mai buna, dar la insistentele mamei mele am mers. In Weekend am început sa ma plimb prin centrul vechi al Timișoarei. Îmi plăcea din ce in ce mai mult sa fiu acolo, este un oraș foarte frumos!

12.09.2016 Luni
Am ajuns la facultate. Mai aveam 10 minute pana începea examenul, și atunci l-am vazut pe Răzvan. Un băiat înalt, brunet, cu barba deasa și un zâmbet larg. A intrat in vorba cu mine și fără sa îmi dau seama s-a terminat și examenul. Mai târziu in acea zi ne-am întâlnit întâmplator la mall cu tavile de mancare in mana. Părea ca vrea sa ma invite la masa cu el, dar fiecare din noi mai era cu un membru al familiei.

13.09.216 Marți
M-am dus la facultate sa vad rezultatele. Am intrat! Răzvan m-a invitat la o cafea, dar eu ma grăbeam sa ajung la gara sa prind trenul. Din vorba in vorba am hotărât sa plecam impreuna cu masina lui pana la Deva, de unde era el, urmând sa iau trenul de acolo spre Brasov. A fost o călătorie frumoasa, am ras, am ascultat muzica buna, am început sa ne cunoaștem, asta pana intr-un moment. Masina a derapat, am intrat pe contrasens de unde venea un tir. Am împietrit, nu am țipat, doar îl imploram in gând sa ne scoată din situația asta. După încă câteva secunde de groaza a reușit sa întoarcă masina 180 de grade și sa intram in decor. Liniște. Ma uit cum se întind fisurile de pe parbriz. Răzvan sare din masina și scoate borna de la baterie. Oameni străini încep sa se agite pe langa mine. Abia acum încep sa simt durerea. Încep sa plang. Vine ambulanta și ma transporta la spital. M-am ales cu 3 fracturi la bazin și o luna de stat la pat, timp in care Răzvan m-a vizitat și m-a ținut la curent cu tot ce se întâmpla la facultate. După ce m-am refăcut am mers și eu la Timisoara unde am început relația noastra.
Astăzi, după mai bine de trei ani îl numesc logodnicul meu și nu îmi imaginez viața altfel.

Ce se întâmplă mai departe?

 

1. Noi trimitem la voi o echipă de profesioniști care să vă pregătească pe amândoi pentru a deveni vedete.

2. Veți participa la traininguri de actorie, organizate special pentru voi.

3. Veți lua parte la filmarea scurt metrajului în care veți juca rolurile principale.

4. Veți fi starurile propriului vostru film și veți apărea pe afișul de promovare a acestuia, ca personaje principale.

 
 

5. Veți participa la premiera oficială a filmului vostru, împreună cu familia și prietenii voștri.

6. Veți fi tratați ca niște vedete de Hollywood în timpul întregului proces.

7. Toate costurile vor fi suportate de noi.

 

Citește și restul poveștilor finaliste