Pentru mine, cafeaua de dimineață e sfântă. Motiv pentru care în fiecare zi, înainte de a merge la birou, mă opresc la cafeneaua de pe drum pentru a-mi începe dimineața cu dreptul. Întâmplarea face că iubirea mea pentru cafea a fost răsplătită tocmai cu o cafenea de specialitate chiar pe drumul meu de acasă spre lucru, care mai și servea cafea to go. Ce mod mai bun de a începe o zi de lucru decât cu o cafea single origin fierbinte în mână (poate din Etiopia, poate din Ecuador, în funcție de specialitatea zilei)?Nu la scurt timp după deschiderea cafenelei, am început să observ că nu sunt singura clientă fidelă, prezentă aici aproape în fiecare dimineață. El… era și el aproape în fiecare dimineață acolo. Se întămpla să îl văd înăuntru, așteptându-și comanda, sau tocmai plecând. Acum știu că și el mă observase încă de pe atunci.Într-o luni m-am străduit să ajung puțin mai devreme decât de obicei, stiind că începuturile de săptămână sunt mai aglomerate.
Același gust intens, aceeași textură densă. Totuși, cu mai puține calorii, grăsimi și glucide. Perfect, nu?
Un cappuccino nu va fi niciodată perfect fără o spumă de lapte pufoasă și ușoară. Laptele Condensat Maresi Light e singurul lapte condensat care se poate spuma. Așa că stai liniștit, cappuccino-ul tău va fi și el desăvârșit și catifelat.
Biscuiți cu lapte
condensat Maresi
Ingrediente
Într-un bol, amestecă laptele condensat Maresi cu untul. Adaugă apoi sarea, praful de copt și făina și amestecă până la omogenizare.
Adaugă chipsurile de ciocolată și modelează compoziția în biluțe de aproximativ 2.50 cm.
Așează prăjiturelele într-o tavă pe foaia de copt și pune-le la cuptor pentru 8-10 minute, la o temperatură de 180° C.
Rețeta originală pe: https://goo.gl/EfCV7K.